Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین گفت: دادگستری کل استان قزوین همه اهتمام خود را در جهت استفاده از این سامانه‌ها را به‌کار گرفته است به گونه که در حال حاضر حدود ۵۷ درصد ابلاغ‌های استان قزوین به صورت الکترونیک صورت می‌پذیرد. ۱۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۰ استانها قزوین نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت‌الاسلام نورالله قدرتی اظهار داشت: در ایام‌الله دهه مبارک فجر و چهلمین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی قرار داریم و همه ما باید تلاش کنیم که در این ایام بیش از پیش یاد و خاطره بنیان‌گذار کبیر جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی(ره) و همچنین شهدای انقلاب که همه ما مسئولان مدیون آن‌ها هستیم گرامی داشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه افزود: انقلاب اسلامی ایران با سایر انقلاب‌ها تفاوت‌های بسیاری دارد این انقلاب رهبرش، مردمش، هدفش و سرزمینش با سایر انقلاب‌ها متفاوت است چون انقلاب اسلامی ایران دارای رهبری عادل و مردم ولایت‌مدار و مؤمن و سرزمینی با تاریخی سراسر ضد استکباری بوده است که این وجوه و خصیصه‌های مختلف را می‌توان در ابعاد مختلف انقلاب اسلامی شاهد بود.

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: انقلاب ما بر مبنای عدالت به پیروزی رسید و همه ما باید در جهت تحقق عدالت در جامعه اسلامی گام‌های مستحکم‌تری برداریم همان‌گونه که حضرت امیرالمومنین(ع) فرمود اگر برای اجرای عدالت تلاش شود اقتدا به سنت الهی کرده‌ایم.

وی به ظرفیت‌های دستگاه قضایی اشاره کرد و گفت: دستگاه قضایی سراسر اقتدار است و باید از همه ظرفیت‌های قانونی خود در جهت حاکمیت عدالت استفاده کند چون بر این اعتقادیم که اگر دستگاه قضایی مقتدر از همه ظرفیت‌های خود بهره ببرد از بسیاری از تخلفات و کج‌روی‌ها جلوگیری خواهد شد و همه موظف‌اند که اقتدار دستگاه قضایی را حفظ کنند.

قدرتی در ادامه تصریح کرد: دستگاه قضایی در راستای روزآمدی، خدمات مختلفی را به مردم ارائه می‌دهد که هر یک از این خدمات برای گسترش خدمات به مردم است تا اقشار مختلف بتوانند خدمات را با سهولت بیشتری دریافت کنند.

رئیس‌کل دادگستری استان قزوین به مزایای سامانه‌های الکترونیکی دستگاه قضایی اشاره کرد و اظهار داشت: همه این سامانه‌ها در جهت دادرسی عادلانه در دستگاه قضایی راه‌اندازی شده است و مزایای متعددی داشته و در آینده نیز خدمات جدیدی را به مردم ارائه خواهد کرد که در همین مدت نیز مزایایی از جمله کاهش غیر ضرور رفت‌ و آمدها به دادگستری، کاهش تشریفات طولانی ابلاغ، کاهش اطاله دادرسی، کاهش برخی مشکلات فرهنگی و اخلاقی در بحث ابلاغ‌های سنتی و کاهش هزینه‌های سنگین دادگستری و اشخاص را به دنبال داشته است و به همین منظور عضویت در این سامانه‌ها برای عموم مردم یک ضرورت است.

وی به اهمیت سامانه "سمپ" اشاره و تصریح کرد: سامانه سمپ (سامانه مدیریت پرونده‌ها) به ما کمک می‌کند تا یک بانک اطلاعاتی دقیق در اختیار داشته باشیم و اگر بخواهیم در هر موضوعی به مدیریت صحیح و دقیق داشته باشیم باید یک آمار دقیق نیز داشته باشیم زیرا پایه هر گونه تحول اساسی آمار دقیق است و تحقق این امر به این موضوع وابسته است که همکاران دستگاه قضایی اطلاعات اشخاص و پرونده‌ها به‌طور دقیق در این سامانه ثبت کنند.

قدرتی در پایان به عملکرد قابل قبول دادگستری در استفاده از این سامانه‌ها اشاره کرد و گفت: دادگستری کل استان قزوین همه اهتمام خود را در جهت استفاده از این سامانه‌ها را به‌کار گرفته است به گونه که در حال حاضر حدود 57 درصد ابلاغ‌های استان قزوین به صورت الکترونیک صورت می‌پذیرد.

قدرتی در ادامه تصریح کرد: دستگاه قضایی در راستای روزآمدی، خدمات مختلفی را به مردم ارائه می‌دهد که هر یک از این خدمات برای گسترش خدمات به مردم است تا اقشار مختلف بتوانند خدمات را با سهولت بیشتری دریافت کنند.

انتهای پیام/ح

R41364/P1357/S6,63/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۰۲۵۶۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با بیان اینکه در معاملات برخط خودرویی هزینه‌های انجام معامله به شدت کاهش می‌یابد، گفت: اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

به گزارش ایسنا، امین کلاهدوزان در حاشیه برگزاری جلسه کارشناسی انجام معاملات برخط خودرویی کشور، گفت: رویکرد وزارت صنعت، معدن و تجارت و مرکز توسعه تجارت الکترونیکی ایجاد فرصت عادلانه برای حضور شرکت‌های نوآور بخش خصوصی در خدمت‌رسانی به مردم است.

وی با اشاره به ظرفیت مردمی در اقتصاد دیجیتال کشور، همکاری مشترک بین دولت و شرکت‌های بخش خصوصی را باعث ارائه خدمات بهتر و با کیفیت‌تر به مردم دانست و درباره مزیت‌های استفاده از سکوها برای معامله خودرو، تصریح کرد: ارائه استعلام‌های سلامت خودرو و سوابق تصادفات، عدم وجود منع معاملاتی در مورد خودرو و طرفین معامله، وجود وکالت‌نامه در مورد خودرو، سابقه و دفعات نقل و انتقال خودرو و مواردی مانند آن از جمله اطلاعاتی است که در زمان خرید، می‌تواند باعث عادلانه‌تر شدن اطلاعات طرفین معامله باشد.

به گفته این مقام مسئول از سوی دیگر، طرفین در چارچوب مشخصی نسبت به انجام معامله اقدام می‌کنند که هزینه‌های انجام معامله را به شدت کاهش می‌دهد که از جمله مهم‌ترین آن کاهش ریسک قضایی و پرونده شکایت است.

کلاهدوزان با اشاره به بهره‌برداری از امضای الکترونیکی، گفت: مزیت دیگر این خدمت استفاده از امضای الکترونیکی است، یک بحث جدی که در پرونده‌های قضایی مطرح می‌شود، ادعای جعل در قولنامه‌های دستی است. مدلی که اکنون و در این بستر پیاده‌سازی‌ شده، امضای الکترونیکی است و امکان انکار وجود ندارد، چرا که این امضا رمزنگاری شده و یکتا است و طبق قانون، غیر قابل انکار است.

انتقال پول در معاوملات برخط خودروی چگونه خواهد بود؟

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به شیوه انتقال پول در بهره‌برداری از این خدمت، تصریح کرد: مزیت دیگر، بحث نحوه انتقال پول است، به این معنی که در صورت تمایل طرفین، یک حساب امن به‌صورت واسط قرار گرفته و خریدار پول مربوط به بیعانه یا بخش اول ثمن معامله را داخل آن حساب واریز می‌کند و زمانی‌که تعهدات قراردادی فروشنده انجام شد، این پول در وجه فروشنده آزاد می‌شود و این باعث می‌شود که بخشی از عدم اطمینان‌هایی که در معلاملات وجود دارد کاهش یابد.

وی با تاکید بر اختیاری بودن استفاده از این خدمت، اظهار کرد: هیچ‌گونه اجباری در استفاده از این خدمت وجود ندارد و کاملاً اختیاری است و شهروندان می‌توانند همانند گذشته از شیوه‌های مرسوم نیز استفاده کنند.

کلاهدوزان با اشاره به هزینه‌های استفاده از این خدمات، گفت: طبیعتاً خدمات ارائه شده در این شیوه، توسط نهاد ذی‌ربط که در قانون تعبیه شده یعنی سازمان تنظیم مقررات، تعرفه‌گذاری‌ می‌شود.

رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی در پایان با اشاره به پیش‌بینی زمانی برای ارائه این خدمات به صورت عمومی، تصریح کرد: زیرساخت این کار در وزارت صمت و مجموعه نیروی انتظامی (فراجا)، در انتهای سال گذشته ارائه شده و فراخوان مربوط به سکوهای منتخب نیز صورت گرفته است و اکنون سکوها در حال پیاده‌سازی فرآیندهای اجرایی‌ این موضوع هستند و پیش‌بینی می‌شود که تا اواخر خردادماه شاهد ارائه سرویس عمومی به مردم باشیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اراضی کشاورزی مازندران دقیق حدنگاری شود
  • بازرسی ۱۱هزار قرارداد شرکت رضایت خودروی طراوت‌نوین
  • مطالبات ۸۹۵ مالباخته «رضایت خودروی طراوت نوین» پرداخت شد
  • برخی افراد در قضیه شرکت‌های خودرو داد و بیداد راه انداخته‌اند
  • خرید و فروش خودرو به زودی آنلاین می‌شود؛ شفافیت و امنیت بیشتر با حذف واسطه‌ها
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • برخورد جدی با هنجارشکنان مهم‌ترین اولویت دستگاه قضایی است
  • تشکیل ۳ پرونده قضایی در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی در خراسان رضوی
  • رئیس قوه قضاییه: برخی قضات گله می‌کنند که پرونده‌ها با ابهامات زیاد به اجرای احکام می‌روند
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم