Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ حجت الاسلام والمسلمین حمید شهریاری در نشست خبری افزود: یکی از موفقیت های دستگاه قضایی در سال گذشته اجرای ابلاغ الکترونیک و سامانه ثبت نامه الکترونیکی بود و در همین راستا موفق شدیم مردم و ذینفعان را از طریق شبکه و سامانه احراز هویت کنیم به این ترتیب که از ابتدای راه اندازی سامانه ثبت نام الکترونیکی بالغ بر 10 میلیون و 377 هزار نفر از شهروندان ثبت نام کرده اند به این ترتیب که اگر با این افراد کار قضایی داشته باشیم می توانیم به تلفن همراه آنها پیامک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی گفت: هم اکنون 70 درصد ابلاغ های دستگاه قضا به صورت الکترونیکی صادر می شود و این مزیت اضافه بر فواید اقتصادی و جلوگیری از تضییع حقوق شهروندی است.
شهریاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا در روند ثبت نام الکترونیکی قضایی گاهی اخلال ایجاد می شود؟ افزود: دو سامانه را با امکانات قبلی خود راه اندازی کردیم و هیچ بودجه جداگانه ای به ما پرداخت نشد و بر همین اساس به دلیل کمبود منابع در خصوص تجهیزات زیرساختی با مشکلاتی مواجه شدیم اما با مساعدت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همچنین با بهره گیری از برخی اعتبارات قوه قضائیه موفق شدیم برخی مشکلات زیرساختی و حوزه های نرم افزاری را برطرف کنیم.
وی گفت: هم اکنون 489 دفتر فعال خدمات الکترونیک قضایی در کشور داریم که 130 دفتر دیگر به زودی راه اندازی می شود و در فروردین امسال برای هزار و 200 دفتر در شهرستان ها فراخوان دادیم که در حال پیگیری راه اندازی آن هستیم.
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه افزود: برای مراکز استان ها نیز به زودی فراخوان خواهیم داد تا 263 دفتر دیگر در مراکز استان ها راه اندازی شود و تا پایان سال تلاش خواهد شد تعداد دفاتر فعال الکترونیک قضایی در کشور به 2 هزار دفتر برسد.
شهریاری گفت: در سال گذشته برخی خدمات مربوط به شوراهای حل اختلاف و دیوان عدالت اداری نیز در این دفاتر ارائه شد و تلاش می کنیم 23 خدمت دیگر در این دفاتر اضافه شود.
وی افزود : در خصوص خدمات کیفری هم تلاش شده است مشکلات نرم افزاری برطرف شود و بر همین اساس تا مهر امسال در خصوص ثبت شکواییه هم اقداماتی صورت می گیرد.
شهریاری در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا با سامانه و بانک ژنتیک مجرمان نیز ارتباط دارید؟ گفت: سامانه سجل کیفری را راه اندازی کرده ایم و در اختیارات قضات قرار داده ایم و قضات می توانند سوابق مجرمان را استعلام کنند و هم اکنون نیز بحث بانک ژنتیک مجرمان در پزشکی قانونی در حال اجراست و اطلاعات دقیقی از این بانک ندارم اما ما خودمان طرحی را در نظر داریم که احراز هویت از طریق اثرانگشت صورت گیرد.
معاون رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه نقشه جرم در قوه قضائیه به کجا رسید و آیا مشکل موازی کاری اش با پلیس حل شده است؟ افزود: عناوین مجرمانه خود را با نیروی انتظامی همسان کرده ایم و اکنون مقدمات کار برای یکپارچه سازی نقشه جرم فراهم شده است.
شهریاری گفت: ما خودمان حدود 4 سال است نقشه جرم کیفری را داریم و نیروی انتظامی هم می تواند از سامانه ما بهره برداری کند اما باید تعاملی میان ما و نیروی انتظامی شکل گیرد و اگر سامانه استعلامات برقرار شود این تعامل نیز برقرار خواهد شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه از چه طریق بر عملکرد دفاتر خدمات الکترونیکی قضایی نظارت دارید ؟ افزود : علاوه بر این دفاتر بازرسی، کانون دفاتر خدمات الکترونیک نیز بر عملکرد این دفاتر نظارت دارد و اگر تخلفی صورت گیرد هیأت های بدوی رسیدگی می کنند و تاکنون دو دفتر به دلیل تخلفاتی از جمله دریافت بیش از تعرفه تعلیق شده اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: ابلاغ قضايي سنتي قوه خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۵۷۵۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی

وزارت آموزش و پرورش از عوامل یکی از سریال‌های نمایش خانگی شکایت کرد و خواهان توقف پخش سریال شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امید رضاوند؛ مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شأن و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه اظهار کرد: علی‌رغم این مهم که معلّم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر به فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به‌ویژه فرهنگیان شده است.

مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی وزارت آموزش و پرورش گفت: این وزارتخانه اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحدهای حقوقی تابعه در سراسر کشور، معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان معزز است.

وی گفت: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیر اخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یاد شده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

به گزارش تسنیم، در بخشی از این سریال، به ماجرای تنبیه بدنی دانش‌آموزان توسط معلم اشاره شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • صرفه‌جویی ۵ هزار مگاواتی برق با افزایش بازدهی ۲۰ میلیون کولر آبی
  • اجرای ۵۵۰ هزار سامانه خورشیدی در کشور هدف گذاری شده است
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی
  • گردش مالی ۲۵۰۰ میلیارد تومانی بازار خودرو
  • تخلفات در دفاتر پلیس+۱۰/ هر سال مجوز ۱۰ تا ۱۵ دفتر لغو می‌شود
  • انتقال تجربیات اعضای ادوار شورا برای بالندگی شهر/ لزوم صرفه‌جویی در هزینه‌کرد اعتبارات
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان
  • کاهش ۱۰۰ میلیمتری بارش برف و باران در تهران/ لزوم صرفه‌جویی در مصرف آب