Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام والمسلمین حمید شهریاری معاون رییس قوه قضاییه و رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در جلسه شورای مدیران دادگستری کل استان تهران اظهار کرد: در هفته خدمات الکترونیک قضایی هستیم و در این هفته مطالبه مقام معظم رهبری در تحول دستگاه قضایی دنبال کرده‌ایم. این مهم بدون پشتیبانی رییس قوه قضاییه مقدور نبود و علت اصلی آن این است که در همه دنیا، قوه قضاییه آخرین دستگاهی است که بخش فناوری اطلاعات، به آن راه پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ماده ۶۵۵ و تبصره‌های آن در قانون آیین دادرسی کیفری به ما کمک زیادی کرد، این پیشگامی در این قانون، فضای مناسبی برای گسترش فناوری اطلاعات در قوه قضاییه ایجاد کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری ادامه داد: فناوری مراتب مختلفی دارد که یک بخش آن ایجاد ارتباط بین انسان‌هاست که لایه پایینی است و در لایه بالاتر، تولید اطلاعات و دانش است، پیش از راه‌اندازی سامانه سجا، طبق خوداظهاری آمارها جمع می‌شد اما اکنون فناوری اطلاعات با GIS اطلاعات کاملی پیرامون آمار پرونده‌های شعبات مختلف وجود دارد.

معاون رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه امروز والدین باید نگران تنهایی کودکان و موبایل‌های خود باشند، خاطرنشان کرد: نگاه ارتباط‌گیری صرف به تکنولوژی در جامعه وجود دارد در حالی که باید به ابزار دریافت اطلاعات و توانمندسازی تغییر کند.

وی گفت: گام سوم فناوری این است که دادگاه‌های خود را با این ابزار توانمند کنیم، این امکان برای دادسراها فراهم شده که از طریق سامانه‌ای سجل کیفری و سوابق کیفری افراد را مشاهده کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین شهریاری ادامه داد: برخی مدیران کل علاقه‌ای برای استفاده از تکنولوژی ندارند در حالی که برخی کارها که سه ماه در گذشته انجام آن طول می‌کشید یک هفته‌ای انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه فناوری گام بالاتری هم دارد که نامش تحول است، گفت: برای مثال تمام فرایند ابلاغ در گذشته در دست نیروی انتظامی و پست بود که باید به یک سرباز، آموزش ابلاغ قانونی و واقعی داده می‌شد و‌بعد از مدت کوتاهی آن سرباز می‌رفت اما با ابلاغ الکترونیک، اکنون در این عرصه تحول ایجاد شده و دیگر نیازی به ناجا و پست هم نداریم.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه بیان کرد: گسترش استفاده از پابند الکترونیک می‌تواند آمار زندان‌ها را تا حد زیادی پایین بیاورد.

در این مراسم، سامانه آگهی الکترونیکی استان تهران رونمایی شد.

شهریاری تصریح کرد: یکی از مشکلات حوزه ابلاغ به بحث آگهی اوراق ابلاغیه و سایر اموری که قانونا باید آگهی شود، مرتبط است. 

وی گفت: در خوشبینانه‌ترین حالت ۲۰ درصد ابلاغ‌ها به صورت واقعی انجام می‌شد و اکثر ابلاغ‌ها قانونی بود در حالی که اکنون با ایجاد ابلاغ الکترونیک، بیش از ۷۰ درصد ابلاغ‌ها واقعی است.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معاون قوه قضاییه فناوری اطلاعات استان تهران الکترونیک مقام معظم رهبری دستگاه قضایی فناوری قانون والدین کودکان جامعه نیروی انتظامی مشکلات استان تهران دستگاه قضایی معاون مقام معظم رهبری والدین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۰۷۷۹۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از زنجان، مهدی زنگنه، امروز_ چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت- در جلسه با مدیرکل اوقاف استان زنجان اظهار کرد: از ۱۰ سال گذشته کار اتصال اطلاعات و مشخصات املاک و اراضی وقفی به سامانه GIS آغاز شده است.

وی با اشاره به اینکه در طول ۱۰ سال فقط پنج هزار رقبه به این سامانه متصل بود اما در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ رقبه نیز به آن اضافه شد، اضافه کرد: در حال حاضر هفت هزار و ۵۰۰ رقبه به این سامانه متصل هستند.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه با اشاره به اینکه در کل کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار رقبه وقفی داریم که اطلاعات جی آی اس ۳۳ درصد از آنها معادل ۵۰۰ هزار رقبه انجام شده است، اضافه کرد: امید است کار ثبت اطلاعات ۸۰ درصد رقبات وقفی کل کشور در یک‌سال آینده انجام شود.

زنگنه اضافه کرد: انجام جی آی اس حلقه مفقوده مدیریت وقف است و تنها در صورت انجام کامل این طرح است که مدیریت بهینه در املاک و اراضی وقفی که یکی از اهداف سازمان اوقاف است، امکان‌پذیر می‌شود.

رئیس اداره نقشه و جی آی اس سازمان اوقاف و امور خیریه تصریح کرد: در قالب جی آی اس حد و حدود موقوفات مشخص شده و مشخصات املاک و اراضی وقفی از حالت کلی و توصیفی خارج می‌شود.

کد خبر 751648

دیگر خبرها

  • جزییات برخی از اقدامات قوه قضاییه برای احیای حقوق عامه
  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • آیین‌نامه اجرایی قانون «نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس» ابلاغ شد
  • دستگاه داده سنجی اطلاعات آب بر پایه فناوری تیکه نگاری صوتی رونمایی شد
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه GIS ثبت شد
  • اطلاعات ۳۳ درصد موقوفات در سامانه جی آی اس ثبت شد
  • سامانه ایران دیتا و اطلس فرهنگی کشور رونمایی شد
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود